aidon arkinen

Vappupäivän viettoa perheen kanssa

on
1. toukokuuta 2018

Iloista vappua ja terveisiä sokerihumalan keskeltä! Tultiin äsken mummolasta ja syötiin vatsat täyteen äitini paistamia super hyviä munkkeja! Saatiin vielä kotiinkin munkit mukaan, tänään ei kylläkään pysty enää syömään mitään makeaa.

Kaikki minun sisaruksetkin oli paikalla ja oli kiva nähdä kaikkia samanaikaisesti. Onni ja Oiva jaksoivat touhottaa kokoajan leluilla ja ilmapalloilla, ja molemmat nukahtivatkin paluumatkalla autoon.

Käytiin pari päivää sitten ostamassa pojille omat vappupallot, Onni sai valita myös Oivalle pallon. Samana päivänä tein myös siman ja hyväähän siitä tuli.

Eilinen meillä meni ihan normaalin maanantain tapaan; aamulla oltiin muskarissa ja iltapäivästä mentiin käymään kaverilla. Eetu oli koko eilisen päivän koulussa ja töissä, joten vapun vietto jäi tälle päivälle.

Alunperin meidän oli tänään tarkoitus mennä lapsille järjestettyyn vapputapahtumaan, mutta koska sää on tänään ollut aika sateinen, niin päätettiin jättää se väliin. Mutta onneksi meillä oli kiva päivä mummolassa ja vieläpä parhaassa seurassa!

Toivottavasti teillä on ollut kiva vappu!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)