aidon arkinen

Perhekuplan seuraajatapaaminen

on
20. toukokuuta 2018

Eilen järjestettiin toista kertaa Perhekuplan seuraajatapaaminen, jossa meidän lukijat pääsivät viettämään kivaa lauantai aamupäivää Herttoniemeen, kauniisiin Heikunkeikun leikkihuoneen-tiloihin. Perhekuplalta tapahtumaan osallistui itseni lisäksi Askeleita perheenä-blogin Tiia. Olimme arponeet somekanavissamme osallistujat tapahtumaan ja meitä olikin tosi mukava porukka kasassa. Tapahtuma oli suunnattu nimenomaan lapsiperheille ja laskeskelin että meitä aikuisia oli paikalla 8 ja lapsia 10. Tapahtuman kesto oli kaksi tuntia ja aika meni todella nopeasti rennon seurustelun ja herkuttelun merkeissä. Kaikki lukijat olivat aivan ihania äitejä ja paikalle oli eksynyt myös yksi isä. Oli ihana päästä tutustumaan Perhekuplan lukijoihin ja keskustella mm. lapsista, vanhemmuudesta, töistä ja opiskelusta.

Leikkihuone oli todella nätti ja valoisa. Lapsille oli paljon leluja ja tekemistä. Onnin lempparit olivat ainakin leikkiuuni ja junarata. Lapset viihtyivät hyvin ja leikkivät nätisti keskenään.
Kaikki kauniit kattaukset ja astiat olivat jo valmiiksi paikan päällä, joten meidän ei Tiian kanssa tarvinnut huolehtia mistään muusta kuin herkkujen esillepanosta. Saatiin siis nauttia Raikastamon hyvänmakuisista mehuista, BitMixin kauralastuista ja Maxikarkin tarjoamista suklaista ja kekseistä.Seuraajatapaamisen päätteeksi jokainen osallistuja sai mukaansa mielettömän upean Goodie Bagin, joka oli koottu yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lahjakassi sisälsi ByPinjan 10€ shoppailurahaa, Oppi&ilo-puuhakirjan, Lapsen Maailma-lehden ja Vaapero-imukorkin.


TEILLE KAIKILLE LUKIJOILLE:
Ihanaakin ihanampi ByPinja haluaa jakaa alekoodin myös teidän kanssanne, jotka eivät seuraajatapaamiseen päässeet osallistumaan. Koodilla PK20 saatte -20% alennusta ByPinja-verkkokaupasta. Koodilla ei ole loppumispäivää, joten sillä saa alennuksen milloin vain.

Lisäksi minulla on Instagramissa käynnissä arvonta, jossa arvon vielä yhdelle onnekkaalle tuollaisen upean lahjakassin! Joten käykäähän osallistumassa, tarkemmat osallistumisohjeet löytyy Instagramista(@karhusola).


Iso kiitos vielä kaikille teille, jotka olitte mukana tapahtumassa!

2 kommenttia on "Perhekuplan seuraajatapaaminen"
  1. Hyvältä näyttää. Toivottavasti pääsisi itsekin joskus näihin osallistumaan.

    VastaaPoista
  2. Yritätte vaikka ensikerralla päästä mukaan! 😊

    VastaaPoista