aidon arkinen

Lapsiperheen kesän bucket list

on
16. toukokuuta 2018
Tein listan paikoista, joissa haluan lasten kanssa kesän aikana käydä.

+ Porvoo
Tästä on tullut jo jokavuotinen tapa, että käydään kesällä Porvoossa kävelemässä ja kiertelemässä. Torilta ostetaan yleensä jäätelöt tai herneitä, mansikoita yms. Ja joka kerta on ihan pakko käydä myös Brunbergin myymälässä.


+ Korkeasaari
Vaikka ollaankin käyty parina edellisenä kesänä Korkeasaaressa, niin pakko päästä myös tänä kesänä. Viime vuonna Onni oli niin pieni ettei varmasti muista paljoakaan siitä ja Oiva oli silloin vielä masussa. Lauttamatka voisi olla myös hitti.


+ Linnanmäki
Tämäkin on koettava joka kesä. Linnanmäellä on muutamia ilmaisia laitteita pienille lapsille.

+ Särkänniemi
Kaveriperheen kanssa ollaan suunniteltu reissua Särkänniemeen ja yöpymistä Tampereella hotellissa.

+ Mökki
Ehdottomasti kesän kohokohta on päästä mökkeilemään. Eetun vanhemmilla on oma ihana mökki Saimaan rannalla. Mökillä veneillään, uidaan, istuskellaan laiturilla, saunotaan, rentoudutaan ja nautitaan kesästä.


+ Marjatila
Varmaan ainakin viimeisen viidentoista vuoden ajan olen käynyt joka kesä poimimassa mansikoita marjatilalla. Viime kesänä käytiin Eetun kanssa kahdestaan,mutta tänä vuonna Onni saa tulla mukaan syömään vatsansa kipeäksi mansikoista.

+ Jäätelökioski
Viimeisin muttei todellakaan vähäisin, jätskikiska! Viimeistään mökkireissun yhteydessä käydään veneretkellä Puumalassa ja ostetaan isot jäätelöpallot. Toivottavasti kesä jatkuu yhtä aurinkoisena kuin mitä se on nyt ollut!


Missä ollaan jo ehditty käymään?

+ Kumpulan maauimala
Eilen Onni pääsi ensimmäistä kertaa tänä kesänä ulkona uimaan, kun käytiin Kumpulan maauimalassa. Menimme vasta iltapäivällä, jolloin aurinko ei enää paahtanut tukalan kuumasti, mutta lämmitti kuitenkin niin, että nurtsilla oli lämmin istuskella ja syödä eväitä.


+ Fallkullan kotieläintila
Äitienpäivänä käytiin katselemassa eläimiä ja Onni pääsi ruokkimaan pupuja ja ankkoja.


+ Leikkipuistot
Näissä tullaan kyllä käymään vielä monet kerrat kesän aikana. Viimeksi tänään käytiin läheisessä leikkipuistossa keinumassa ja tekemässä hiekkakakkuja.

Löytyykö tästä listasta jotain samoja paikkoja, joissa olet suunnitellut käyväsi kesällä?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti