aidon arkinen

Oiva 6 kuukautta

on
27. huhtikuuta 2018
En kestä, mun vauva kasvaa liian nopeasti! Oiva täytti tänään jo puolivuotta.

Keskiviikkona käytiin neuvolassa. Painoa oli 7510g(7150g) ja pituutta 66,5cm(65cm). Sulkeissa kuukauden takaiset mitat. Oiva kasvaa tasaisesti keskikäyrällä.
Oiva on iloinen ja hyväntuulinen vauva. Hän juttelee jo paljon ja nauraa kun häntä suukottelee masusta. Oiva seuraa hymyillen Onnin touhuamista ja haluaa maistella Onnin pikkuautoja.

 
Meillä saavutettiin tänään myös puolenvuoden täysimetys! Imetys on aina ollut minulle tosi tärkeä juttu ja tuntuu niin mahtavalta, kun olen pystynyt kasvattamaan Oivan omalla maidollani. 

Tänään olisikin sitten tarkoitus aloittaa kiinteiden maistelut. Varmaan bataatilla aloitetaan ja siirrytään seuraavaksi perunaan ja porkkanaan. Onnin kanssa tuli aika vähän sormiruokailtua ja tälläkin kertaa mennään varmaan molemmilla, soseilla ja sormiruoalla.


Oiva yrittää jo kovasti päästä eteenpäin ja pääseekin jo pikkuisen etenemään, mutta pyörii lähinnä vielä ympyrää. Lisäksi Oiva nousee välillä konttausasentoon, ehkä Oiva skippaa ryömimisen ja lähtee seuraavaksi konttaamaan.


Oiva on alkanut myös vierastamaan muita ihmisiä. Välillä hän vierastaa jopa Eetuakin, silloin kelpaa ainoastaan äidin syli. Itku alkaa myös heti jos poistun huoneesta. Mutta nämä eroahdistukset kuuluvat tähän ikään. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin! Kivaa viikonloppua! 

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)