aidon arkinen

Koiranpäivä

on
24. huhtikuuta 2018

Tänään vietetään koiranpäivää, jonka teemana on tänä vuonna "koiraharrastus yhdistää". Koirapäivä on nimeltään ehkä hieman hölmö, samalla tavalla kuin esimerkiksi äitienpäivä ja isänpäivä. Koska eikös jokainen päivä ole isien, äitien, lapsien, lemmikkien jne. päivä.

Meillä ainakin vuoden jokainen päivä on lasten ja koirien kanssa touhuamista. Meidän molemmat koirat rakastavat lapsia, etenkin Brutus, joka haluaisi aina olla suukottelemassa poikia. 

Meidän koiranpäivän viettoon sisältyy ihan tavallisia arkisia juttuja, kuten mm. koiralenkkejä lasten kanssa, rapsutuksia ja haleja(saattaa sisältää vähän korvista repimistä ja päälle kiipeämistä) ja laitoinpa vielä ruokakuppiin kuivamuonan kaveriksi yhden märkäruokapussin, joka saatiin ilmaiseksi viime viikonlopun messuilta. 

Kyllä välillä ihmetyttää miten paljon nämä koirat jaksaakin tuota Onnin jokseenkin kovakouraista käsittelyä. Onni usein kiipeää Brutuksen päälle, mutta Brutus ei sano mitään ja jatkaa vain uniaan. Mayalla on välillä tapana siirtyä kauemmas, jos hän näkee Onnin lähestyvän.

Me täällä jatketaan koirapäivän viettoa tekemällä pitkä kävelylenkki heti kun Onni herää päiväunilta. Kivaa päivää kaikille ja rapsutuksia karvakuonoille! 


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)