aidon arkinen

Nukkumisjärjestelyt

on
22. huhtikuuta 2018
Kivaa sunnuntaita kaikille! Meillä on tänään ihan lepopäivä, kun ollaan lasten kanssa kahtena päivänä juostu lapsimessuilla. Eetu on kylläkin ollut koko viikonlopun töissä ja on tälläkin hetkellä. Mutta nyt asiaan, ajattelin nimittäin näyttää teille meidän nukkumisjärjestelyt. Asunnossamme(60m²) on vain yksi makkari, joten nukumme kaikki samassa huoneessa. 

Parisänky on 160cm leveä


Alkuviikosta laitoin Onnin tuttuun tapaan sänkyynsä päiväunille, mutta hetken päästä hän tepasteli makuuhuoneen ovesta ja tokaisi iloisesti "Onni heräs!". Hän oli siis päässyt kiipeämään pinnasängyn laidan yli. Tänään saatiin sitten vihdoin aikaiseksi irroittaa pinnasängystä toinen laita. Tosin mietittiin että pitäisiköhän tuohon ostaa vielä kuitenkin turvalaita? Onko teidän taaperoilla turvalaitaa, onko se tarpeellinen? 


 
Oiva nukutetaan iltaisin Tiny Loven koppaan ja yöllä kun hän herää ensimmäisen kerran syömään, niin nostan hänet viereemme loppuyöksi. Voisin tietysti kokeilla siirtää Oivan takaisin koppaan jatkamaan uniaan, mutta nukahdan aina Oivan ollessa yöllä tissillä.

Muutto ei ole meillä tällä hetkellä ajankohtainen, kun on niin paljon kaikkea muuta nyt meneillään. Mutta siinä vaiheessa kun Onni ei enää mahdu nukkumaan pinnasängyssä tai Oiva ei mahdu koppaan, niin täytyy yrittää saada mahtumaan tuohon jonkinlainen juniorisänky ja Oiva saa sitten siirtyä pinnasänkyyn. Voi olla että täytyy sitten yöpöydistä luopua, että saa tuohon lisää tilaa.


Miltäs meidän makuuhuone näyttää? Kiinnostaisiko teitä nähdä myös koko asunnon esittelyä?

1 kommentti on "Nukkumisjärjestelyt"
  1. Aika kätevän oloinen paketti! :) Meillä nukutaan myös tällä hetkellä kaikki samassa huoneessa, mutta katsotaan jos kesän aikana saataisiin tytöt omaan huoneeseen nukkumaan ennen vauvan tuloa. Minusta on kivakin nukkua samassa huoneessa ja pitkään mentiin perhepedilläkin - se tuntui omalta ratkaisulta :)

    VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi kommentin :)