aidon arkinen

Tekemistä pakkaspäivälle

on
1. maaliskuuta 2018
Ulkona paukkuu kovat pakkaset ja jos pienten lasten kanssa ei huvita lähteä paleltumaan(no joo eihän siellä palellu kunhan on tarpeeksi vaatetta päällä), niin tässä on meidän vinkit sisällä puuhasteluun!


RAKENTAKAA JUNARATOJA TAI DUBLOJA: Tiistaina käytiin ostamassa Onnille synttärilahjaksi lisää osia junarataan, joten aamu alkoi niiden rakentamisella.


MAALATKAA: Otettiin kokeiluun lahjaksi saadut vesivärit. Onni innostui kovasti maalaamisesta. Toki siinä tarvitsee vielä paljon ohjausta, mutta ainakaan tuo ei ole niin sotkuista hommaa kuin sormiväreillä maalaaminen.


LEIPOKAA: Eilen leivottiin sämpylöitä ja tänään pannukakkua. Molemmat ovat Onnin herkkua, etenkin jälkimmäinen.


TEHKÄÄ KYLPYHUONEESTANNE KYLPYLÄ: Otettiin amme esiin, paljon kylpyleluja ja kylpyvaahtoa ja tehtiin meidän kylpyhuoneeseen oma kotikylpylä. Molemmat pojat rakastavat kylpemistä ja samalla äiti pääsi käymään rauhassa suihkussa. 


KUN LAPSET NUKKUVAT PÄIVÄUNIA VOIT SIIVOTA... TAI VAIHTOEHTOISESTI SKIPATA SIIVOAMISEN JA AVATA NETFLIXIN: Silloin kun lapset nukkuvat, olisi hyvää aikaa siivota, mutta jaksaako sitä aina. Avaa netflix, keitä kahvit ja korkkaa suklaalevy!


JA ENNEN KAIKKEA, RENTOUTUKAA!: Ihan parasta vaan olla, makoilla ja höpötellä näiden pikkuihmisten kanssa. Leppoisaa loppuviikkoa kaikille!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)