aidon arkinen

Oiva 5 kuukautta

on
27. maaliskuuta 2018
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Oiva täytti tänään jo viisi kuukautta. Sanon tämän saman varmaan joka kuukausi, mutta ihan uskomatonta miten nopeasti aika menee.

Kerroinkin aikaisemmassa postauksessa  meidän uusista päiväuni järjestelyistä. Se on sujunut upeasti! Oiva nukkuu yleensä kahdet 2-3 tunnin unet parvekkeella vaunukopassa. 

Yöunille Oiva nukahtaa omaan sänkyynsä. Kun hän ensimmäisen kerran herää yöllä, nostan hänet viereemme perhepetiin syömään. Joskus siirrän Oivan takaisin sänkyynsä nukkumaan, mutta useimmiten nukahdan Oivan ollessa tissillä ja silloin Oiva jää loppuyöksi viereemme nukkumaan. Yhteensä Oiva heräilee 2-3 kertaa yössä syömään ja aamulla herää jo kuuden tai seitsemän aikoihin. 

Oiva kääntyy vatsalleen ja yrittää jo kovasti päästä liikkumaan eteenpäin. Ihan vielä se ei kuitenkaan onnistu, vaan Oiva pyörii toistaiseksi ympyrää. 

Nyrkit menevät edelleen jatkuvasti suuhun, mutta nyt ovat löytyneet myös varpaat. Ja vaikka paidat ovatkin jatkuvasti kuolasta märkinä, ei hampaita näyttäisi vielä olevan puhkeamassa.

Kiinteitä ruokia emme ole vielä aloittaneet maistelemaan, vaan tähtäämme puolen vuoden täysimetykseen. 

Oiva on hyväntuulinen ja nauravainen vauva. Hän seuraa Onnin puuhasteluja tarkkaavaisena. Onnille Oiva höpisee ja hymyilee paljon, heistä on jo nyt tullut hyvin läheisiä. 

Seuraava neuvola meillä on torstaina, joten en tiedä tämänhetkisiä mittoja. Viime neuvolassa(9.3) painoa oli 6790g ja pituutta 64,2cm. 


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)