aidon arkinen

Meidän viikko

on
18. maaliskuuta 2018


Ollaan oltu lähes koko viikko poikien kanssa kolmistaan, kun Eetu on ollut päivät koulussa ja illat töissä. Viikko on ollut rankka ja pakko myöntää että varmaan puolet tämän viikon tapahtumista on jo unohtunut. Tässä kuitenkin meidän viikon tapahtumat, tai no, niin paljon kuin niistä muistan.

Maanantai: Aamulla käytiin tuttuun tapaan muskarissa poikien kanssa. Muskarin jälkeen käytiin vielä läheisessä leikkipuistossa. Iltapäivällä ajeltiin Pohjois-Haagaan kaverin luokse leikkitreffeille. Tämä ystäväni on viimeisillään raskaana ja menin auttelemaan häntä ruoanlaitossa ja siivoamisessa. Hänellä on entuudestaan kaksi lasta, joten meidät lapset saivat samalla leikkiä keskenään.Tiistai: Käytiin moikkaamassa siskoa, joka on ollut äitini luona Suutarilassa koiravahtina. Muu perhe lähti maanantaina New Yorkkiin viikoksi lomalle. Äidin luota löytyi vanhoja lapsuuskuviani postausta varten, jonka löydät täältä. Ilta menikin kyseistä julkaisua kirjoitellessa ja poikien kanssa leikkiessä.

Keskiviikko: Oivalla oli aamusta neuvolalääkäri. Lääkäri sanoi ihanasti, että minulla näyttäisi olevan homma hallussa ja olen tehnyt poikien kanssa hyvää työtä. Helpottavaa kuulla se joskus ulkopuolisen suusta, etenkin silloin kun arki tuntuu työläältä. Neuvolan jälkeen mentiin kotiin laittamaan ruokaa ja pojat menivät päiväunille. Iltapäivällä ulkoiltiin omalla pihalla.

Torstai: Aamupäivällä käytiin näkemässä kaveria ja hänen poikaansa keskustassa. Iltapäivällä käytettiin Brutusta eläinlääkärissä ja Onni ihasteli eläinlääkärin vastaanotolla nähtyä kissaa.


Perjantai: Heti aamusta lähdettiin junalla Puistolaan työkaverin luokse kahvittelemaan. Meidän vaihtaessa kuulumisia, Onni sai leikkiä kaverin lasten kanssa ja Oiva nukkui päiväunia ulkona. Sitten lähdimmekin kaupan kautta kotiin siivoilemaan. Leivottiin myös porkkanasämpylöitä(tämä on muuten hyvä keino huijata leipää rakastava taapero syömään vihanneksia) ja pojat kävivät illalla kylvyssä.

Lauantai: Lähdettiin aamupäivällä bussilla kauppakeskus Kaareen näkemään kaveria ja hänen 2-vuotiasta tyttöään. Kaaressa on lapsille ilmainen leikkipaikka, jossa lapset viihtyivät hyvin. Söimme vielä subwayssä patongit ja lähdimme takaisin kotiin. Bussimatkalla molemmat pojat nukahtivat vaunuihin ja sain juoda kotona rauhassa kahvit. Iltapäivällä haimme Eetun töistä ja menimme sen jälkeen saunaan.

Sunnuntai: Oiva on valvottanut minua viimeiset kaksi yötä. Luulen että hänelle on tulossa hampaita, kun hän on niin itkuinen eikä meinaa yöllä millään nukahtaa. Annoin yöllä hänelle panadolia, jos kipeät ikenet vaivaavat, mutten osaa varmaksi sanoa oliko siitä apua. Tänään ajateltiin viettää kotipäivää, on niin väsynyt olo. Varmaan leivotaan ja maalaillaan vesiväreillä. Koirien kanssa täytyy tietysti lenkkeillä ja on varmasti ihan virkistävää saada vähän raitista ilmaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin! Toivottavasti teillä on ollut kiva viikko!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)