aidon arkinen

Äidin omaa aikaa

on
29. maaliskuuta 2018
Moikka! Te jotka seuraatte mua Instagramissa, oottekin varmaan huomanneet että mulla on ollut tällä viikolla tavallista enemmän omaa aikaa.Välillä tekee niin hyvää saada pieni hengähdyshetki arkeen ja voin sanoa että olo on jälleen niin elinvoimainen!

Sen oman ajan ei tarvitse todellakaan olla mitään ihmeellistä. Mulla autto jo ihan sekin kun pääsin tekemään koirien kanssa pitkän lenkin aurinkoisessa säässä, ilman lapsia. Lenkkeilessä saa olla ihan yksin omien ajatusten kanssa ja tuntuu että koko mieli puhdistuu.

Tiistaina sitten pääsinkin osallistumaan Iina Hyttisen järjestämään lukijailtaan, Nona K:n tiloihin. Tapahtuma oli kahden tunnin mittainen ja todellakin virkisti tätä koti-äitiä. Pystyin hyvillä mielin jättää Oivan Eetun kanssa kotiin, kun olin edellisenä päivänä saanut pumpattua yli 100ml maitoa pakkaseen.

Illan aikana saatiin pikakampaukset ja seurusteltiin hyvässä seurassa skumppalasillisen ääressä. Illan päätteeksi jokainen sai vielä lahjakassin mukaansa. Joten iso kiitos vielä ihanalle Iinalle, joka jaksoi illan järjestää!

Viime jouluna sain Eetulta lahjaksi hierontalahjakortin, joka oikeuttaa kolmeen tunnin mittaiseen hierontaan. Tänään sitten kävin ekaa kertaa hierottavana ja kylläpä se teki hyvää! Hieronta tuntui niin hyvälle, että meinasin nukahtaa siihen hierontapöydälle. Hieronnan jälkeen hortoilin silmät ristissä ja naama punaiseksi painautuneena bussipysäkille. Kotona molemmat pojat olivat päiväunilla ja sain juoda vielä kahvit rauhassa, ihanaa!

Ja on toi Eetukin aika ihana kun on mahdollistanut tän kaiken olemalla poikien kanssa. Ei voi muuta kuin olla super kiitollinen. 

Rentoutunut äiti kuittaa. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)