aidon arkinen

TORSTAI-leipomisia ja leikkitreffit

on
8. helmikuuta 2018
Lapset

Tänään leivottiin Kristan kanssa meidän huomisiin 25-vuotis synttärijuhliin. Krista tuli meille aamupäivästä auttamaan kakkujen leipomisen kanssa, mutta todellisuudessa Krista hääräsi keittiössä lähes yksin, kun lapset vaativat paljon huomiota. Huomenna tarjoilupöydästä löytyy siis ainakin sitruunainen mansikka-banaanikermakakku ja super suklaisia brownieita. Täytekakun kuorrutan ja koristelen vasta huomenna.

Lapset

Lapset

Iltapäivästä lähdimme Onnin ja Oivan kanssa Hakaniemen leikkiluolaan. Treffasimme siellä paria muuta äitiä ja heidän viisikuisia vauvojaan. Olemme tutustuneet erään vauvaryhmän kautta ja meillä oli tänään ensimmäinen tapaaminen heidän kanssaan. Oikein kivan oloisia äitejä, tosin eipä heidän kanssaan ihan hirveästi ehtinyt keskustelemaan, kun Onni juoksi innoissaan ympäriinsä ja minä juoksin perässä. 

Lapset

Lapset

Olimme kotona vasta seitsemän aikaan ja laitoin heti riisipuuron uuniin. Söimme iltapalan ja ryhdyimme iltatoimille. Onni on pitkin iltaa toistellut että "oli kivaa leikkiä". 

Lapset

Lapset

Lapset

Huomenna tosiaan vietetään mun ja Kristan synttäreitä, mutta niistä lisää täällä blogin puolella lauantaina. Hyvää yötä teille kaikille ihanille!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin :)