aidon arkinen

Pääsin opiskelemaan - mistä pojille hoitopaikat alle kahdessa kuukaudessa?

on
28. kesäkuuta 2018

Moi kaikki! Voitteko kuvitella miten uskomaton fiilis minulla oli, kun tänään avasin opintopolusta omat kouluhakemukseni. Ensimmäinen hakutoiveeni oli nimittäin hyväksytty, eli pääsen syksyllä aloittamaan terveydenhoitajaopinnot!

Olen ollut niin innoissani koko päivän ajan. Vihdoinkin pääsen opiskelemaan alaa, joka minua kiinnostaa valtavasti ja tekemään juuri sellaista työtä, josta olen jo pitkään haaveillut.

Alun innostuksen jälkeen tajusin muutaman asian. A)pojille ei ole haettu vielä hoitopaikkoja ja B)mikäli hoitopaikat ehditään saamaan, se tarkottaisi sitä että Oiva aloittaisi päiväkodin 10kk ikäisenä. Pieni ahdistus iski, kun tajusin että imetys vuoden ikäiseksi saakka ei ehkä sittenkään ole mahdollista.

Koulun aloituksen lykkääminen ei taida olla mahdollista. Äitiys-tai vanhempainvapaa oikeuttaa opintojen siirtämistä myöhemmäksi, mutta itselläni vanhempainvapaa päättyy elokuun alussa.

Täytyy siis pikimmiten laittaa pojille hoitopaikkahakemukset vetämään ja toivoa parasta! Olisiko teillä mitään vinkkejä tai ehdotuksia? Kaikki neuvot ovat tervetulleita!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni!