aidon arkinen

Maksutta Linnanmäellä ja vinkit onnistuneeseen reissuun

on
13. kesäkuuta 2018
Moikka! Ollaan lasten kanssa ehditty tänä kesänä käymään jo useita kertoja Linnanmäellä, joten ajattelin jakaa kanssanne muutaman asian, jotta lintsipäivästänne tulisi mahdollisimman onnistunut!


Ensimmäisenä voisin kertoa hieman Linnanmäen maksuttomista laitteista. Muutamia maksuttomia laitteita löytyy alle 100cm pituisille lapsille.

Aikuisen tai yli 15-vuotiaan seurassa:
- rumpukaruselli
- vankkuripyörä
- panoraama

Ilman aikuista:
- pienoiskaruselli
- muksupuksu

Mikäli aikuisella on ranneke tai laitelippu, lapsi pääsee ilmaiseksi myös näihin laitteisiin:
- hepparata
- rekkaralli
- maisemajuna
- karuselli

Tekemistä siis riittää ilman rannekettakin. Linnanmäen alueelle pääsee myös ilmaiseksi.


Linnanmäellä on mahdollista ruokailla, mutta itse olen kokenut ettei siellä ole pienille lapsille mitään kunnollista syötävää. Suosittelen siis pakkaamaan omat eväät mukaan. Alueella on paljon paikkoja, jossa saa syödä omia eväitä. Kuumana päivänä kannattaa pakata myös vesipullo ja vaikka pillimehuja.


Eväiden lisäksi reppuun kannattaa pakata ainakin vaippoja,kosteuspyyhkeitä, kamera, rahaa(mikäli haluatte esim. pelailla jotakin) ja jos haluat lukita vaunut laitteessa olon ajaksi, niin ota mukaasi vielä pyöränlukko.


Kaikista tärkeintä on kuitenkin iloinen mieli ja että vietätte yhdessä kivan päivän!

1 kommentti on "Maksutta Linnanmäellä ja vinkit onnistuneeseen reissuun"
  1. Tuon on kyllä huippua, että on edes muutamia ilmaisia laitteita!ja ilmainen sisäänpääsy! Meillä on Powerparkki tuossa melkein naapurissa ja niin harmittaa että sinne on 7e sisäänpääsy ja ainut ilmainen huvi on kiipeilyteline. Hyviä vinkkejä!!

    VastaaPoista