aidon arkinen

Synttäreiden viettoa

on
3. maaliskuuta 2019
Eilen vietettiin Onnin 3-vuotissynttäreitä. Poikkeukselliseti pidettiin synttärit Eetun vanhempien luona, koska heillä on paljon enemmän tilaa kuin meillä. Aiemmin kun ollaan pidetty juhlia meillä kotona, niin vieraat eivät ole mahtuneet syömään samanaikaisesti. Nyt meillä kaikilla oli oikein hyvin tilaa.

Ja kuinka helpottavaa oli oikeasti se, ettei tarvinnut stressata siivoamisesta! Kiireitä riittää arkisin niin kauheasti, ettei aikaa siivoamiselle ole juurikaan jäänyt. Tänään saatiin onneksi koti suhteellisen siistiksi.

Syntymäpäivät

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty


Olin ollut aika fiksu (vaikka itse sanonkin), kun olin jakanut leipomishommia vähän joka suuntaan. Nämä synttärit siis todellakin hoidettiin hyvin pitkälti siten, etteivät ne vaatineet itseltäni kovinkaan suurta panosta.

Äitini leipoi kinkkupiirakkaa ja siskoni teki vegaanisia kääretorttuja. Eetun äiti teki vielä salaattia, joten minun tarvitsi itse leipoa enää vain feta-pinaattipiirakka. Lisäksi tarjolla oli sipsejä, pähkinöitä, mustikoita ja keksejä. Niin ja tietysti täytekakkua!

Syntymäpäivät

Syntymäpäivät


Herkullisia kakkuja Marsispossulta


Kakun olin tilannut Marsispossulta ja se oli juuri sellainen, kuin olin toivonutkin. Kyseisen kakkuleipurin löysin aikoinani muistaakseni Instagramin kautta. Marsispossun Niina tekee ihan mielettömän upeita kakkuja. Mikäli teillä on juhlat suunnitteilla lähiaikoina, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Niinan kakkuihin.

Kauniin ulkonäkönsä lisäksi kakut ovat myös hyvänmakuisia. Onnin työmaa-synttärikakussa oli suklaapohja ja täytteinä vadelma- ja suklaamoussea. Kakussa oli kreemikuorrute semi-naked cake tyyliin. Yritän aina vältellä sokerimassoja ja marsipaaneja, ne eivät vaan maistu mielestäni hyvältä.
 
Syntymäpäivät
   
Onni oli eniten innoissaan tietysti syötävistä työkoneista ja mutusteli tyytyväisenä kuorma-autoa. Kakussa kaikki muu oli syötävää, paitsi liikennemerkin keppi. Kakku oli tilattu 15 henkilölle, mutta siitä söi kyllä vähintään 20 henkilöä ja sitä jäi vielä seuraavallekin päivälle. Toisaaalta kakku oli sen verran makea, ettei sitä pystynyt isoa palaa kerralla syömään.

Syntymäpäivät

Syntymäpäivät


Hyödyllisiä synttärilahjoja


Eniten Onni oli tietysti innoissaan saamistaan lahjoista. Onni sai kyllä todella kivoja ja hyödyllisiä lahjoja. Meillä on kotona jo aivan liikaa leluja, joten oli erittäin positiivista saada välillä jotain muuta.

Mieluisimmat lahjat Onnin mielestä taisivat olla kaikki pelit. Onni sai Kuva-Lotto-pelin, Rotanloukku-pelin ja pari erilaista kalastuspeliä. Ollaankin pelattu koko eilinen ilta ja tämä päivä kyseisiä pelejä, etenkin Kuva-Lottoa pelataan jatkuvasti. Ehkä siksi, koska Onni on voittanut joka kerta.

Lisäksi Onni sai tarroja, muovailuvahoja ja kirjoja. Kummitäti lupasi viedä Onnin luonnontieteelliseen museoon ja isovanhempien kanssa Onni pääsee teatteriin katsomaan Viirua ja Pesosta.

Syntymäpäivät
     
Kiitos kovasti kaikille Onnia muistaneille ja kaikille, jotka olitte juhlistamassa meidän isoa-pientä 3-vuotiasta poikaa. Ollaan onnekkaita, kun meillä on niin ihania ystäviä ja sukulaisia!

Syntymäpäivät

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti