aidon arkinen

Viikonlopun mittainen irtiotto arjesta

on
15. syyskuuta 2018
Terveisiä täältä Puumalasta! Tultiin pitkästä aikaa pyörähtämään mökillä kahdestakin syystä; Eetun vanhemmat ovat hankkineet tänne paljun, joten sitä oli todellakin päästävä testaamaan. Lisäksi halusin saada hetken hengähdystauon koulutehtävistä, joita muuten on paljon.


Oltiin eilen illalla vasta yhdeksän aikoihin perillä, joten siinä vaiheessa ei ehtinyt enää alkaa paljua täyttämään ja lämmittämään. Niinpä käytiinkin illalla saunassa, kun lapset oli saatu nukkumaan.


Tänään sitten alettiin täyttämään paljua hyvissä ajoin, jo n. 10-11 aikoihin. Eetu poltti niin innolla puita, että klo 14 aikoihin vesi paljussa oli jo yli 40 asteista. Teki jo vähän tiukkaa pulahtaa tynnyriin, mutta lämpötilaan tottui nopeasti.


Aluksi Onnia jännitti tulla uimaan, mutta loppujen lopuksi hän oli se, joka innostui paljusta eniten ja nousi viimeisenä ammeesta. Oivakin polskutteli hymyssä suin, onhan hän meidän perheen pieni vesipeto.


Olipa oikeasti ihana lillua lämpimässä vedessä, etenkin kun ulkona on jo viileä. Tänään täällä on ainakin ollut niin kova ja viileä tuuli, että paljusta oli ihan kamala nousta pois. Täytyy varmaan illalla käydä vielä kerran pulahtamassa, sitten kun pojat ovat menneet nukkumaan.


Kivaa lauantain jatkoa, muistakaa tekin rentoutua! ❤️
10 kommenttia on "Viikonlopun mittainen irtiotto arjesta"
 1. Paljuilu on ihan parasta, varsinkin kylmällä ilmalla! :) Voi kun pääsisi jossain rauhassa paljuun... 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo viileellä ilmalla palju on kyllä niin ihana. Sieltä nouseminen on vaan hyvin vaikeeta kun heti paleltaa :D

   Poista
 2. Pienet irtiotot arjesta tekee kyllä niin hyvää! Mekin kesällä päästiin paljuilemaan ja varsinkin muksun mielestä se on ihan parasta hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Palju on varmasti kesälläkin ihana, mutta jotenkin siitä nauttii viileissä syys-illoissa vieläkin enemmän :)

   Poista
 3. Lämmin palju viileällä kelillä on ihanaa meistä aikuisistakin, joten eipä ihme, että muksutkin innostuivat:) Me olemme kokeilleet vastaavanlaisia poreammeita ja jacuzzeja maailmalla vauvan ja taaperon kanssa - ja aina on ollut ihan hittiratkaisu:D

  VastaaPoista
 4. Voi että, meillä haaveillaan omasta paljusta! Lapsilla on kampanja käynnissä sen saamiseksi. Ihania nuo teidän pikku vesipedot❤ Mukavaa syksyä teidän perheelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! Minkäslainen kampanja jos saa udella? Ja ihanaa syksyn jatkoa myös sinne!

   Poista
 5. Blogisi on ihanan elämänmakuinen ja arkeanne on kiva seurata täältä sekä IG:n puolelta. Siksi haluaisimme haastaa sinut vastaamaan Arjen sankarit - blogihaasteeseen. Haasteen löydät täältä: http://vainaitienjutut.blogspot.com/2018/09/arjen-sankarit-blogihaaste-vol-2.html
  Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! :) -Laura/ Vain äitien jutut- blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei wau mahtava juttu, kiitos paljon! Haaste otettu vastaan!

   Poista