aidon arkinen

Pehmeät luomupuuvilla vaatteet Arksielta

on
13. toukokuuta 2019
Yhteistyössä Arksie ja Perhekupla

Pojilla on nyt ollut kuukauden ajan käytössä Arksien vaatteet; Onnilla pupu-huppari ja Oivalla panda-jumpsuit. Halusin rauhassa testata näitä vaatteita todellisessa käytössä, jotta voin rehellisesti kertoa mielipiteeni kyseisistä vaatteista.

En itse näe kauheasti järkeä siinä, että tuotteita hehkutetaan ja kehutaan heti kun ne on saatu. Todellisuudessa tuotteesta ei ole kuitenkaan vielä ehditty saamaan kunnollista kokonaiskuvaa. Toki ensivaikutelma voi olla erittäin hyvä ja positiivinen.

Luomupuuvilla

Vaatteiden tulee säilyä hyvänä, useidenkin pesukertojen jälkeen


Vaatteen ensimmäinen pesukerta kertoo mielestäni vaatteesta hyvin paljon. Silloin voidaan huomata vaatteessa mahdollisia puutteita, kuten värien haalistumista, lankojen purkaantumista, kutistumista tai runsasta nukkaantumista.

Ja ihan rehellisesti, näissä Arksien vaatteissa en ole havainnut mitään yllä olevista puutteista. Voin kertoa olleeni jopa hieman hämmästynyt, kun nostin pestyt vaatteet narulta. Arksien vaatteet olivat pysyneet aivan yhtä pehmeinä, kuin ennen pesua.

Pesun jälkeen vaatteissa ei ollut myöskään havaittavissa minkäänlaista nukkaantumista, langannousuja tai kutistumista. Myös valkoinen oli pysynyt valkoisena. Vaate näytti ja tuntui siis yhä aivan samalta, kuin mitä se oli ennen pesua. Meillä ei ole kyllä koskaan ollut mitään näin pehmeitä ja hyvänlaatuisia vaatteita.

Luomupuuvilla

Mikä on Arksie?


Arksie on 2017 vuoden lopulla perustettu kotimainen yritys. Arksie haluaa valmistaa vaatteita, joita lapset rakastavat. Vaatteiden eläinhahmot häntineen ja korvineen kannustavat myös lasta leikkimään.

Vaatteet on valmistettu korkealaatuisesta luomupuuvillasta. Kankaita on testattu käytössä ja pesukoneen myllerryksessä ennen tuotantoa. Postitettaessa vaatteet pakataan luomupuuvillakasseihin ja lähetetään pahvikotelossa muovisen pakkauksen sijaan.

Luomupuuvilla

Vaatteiden pitkä käyttöikä


Kestävän kankaan ansiosta vaatteet säilyvät hyvinä pitkään. Kun vaate jää pieneksi, voidaan se kierrättää eteenpäin. Vaatetta pystyy kuitenkin käyttämään yhden lapsen kohdalla pitkään, koska materiaali on sen verran joustavaa. Se siis antaa hieman myöten, eikä kiristä saumoista. Joustavuutensa vuoksi vaate on myös helppo pukea ja riisua.

Lisäksi hihansuissa on pitkähkö resori, joka lisää vaatteen käyttöikää. Mikäli siis miettii kahden koon välillä, niin kannattaa valita isompi koko, koska hihoja voi tarvittaessa kääntää.

Luomupuuvilla

Ulkonäkö miellyttää lapsen sekä aikuisen silmää


Itse tykästyin Arksien musta-valkoisiin vaatteisiin, mutta heidän valikoimastaan löytyy myös paljon värejä. Kurkista tästä vaikkapa ihana mehiläishuppari.

Onni on innoissaan hupparissa olevista pupun korvista ja isosta taskusta. Taskuun hän keräilee milloin mitäkin; pikkuautoja, kiviä, tarroja jne. Minun täytyy aina tarkistaa huolellisesti taskun sisältö ennen pesuun laittamista.

Luomupuuvilla

Vaatteiden istuvuus


Kuten jo kerroinkin, vaatteet on helppo pukea päälle. Onni on hyvin hoikka ja hänelle on välillä vaikeaa löytää vaatteita, jotka istuvat hyvin päälle. Arksien huppari ei lerpata rumasti, vaan se istuu myös hoikan päälle hyvin.

Vaatteissa on helppo olla ja touhuta. Ja niissä ollaankin kyllä rymytty! Vaatteet ovat kestäneet ja joustaneet hyvin majaleikeissä, mökkireissuilla, parvekepiknikillä ja eläintilalla.

Luomupuuvilla

Huomioni kiinnittyi myös huppuun, jossa ollaan myös selvästi mietitty istuvuutta. Huppu ei tule silmille tai ole liian iso, vaan se istuu päähän hyvin.

Luomupuuvilla

En voi kun vain kehua näitä Arksien vaatteita! Ja vaikka tämä postaus onkin toteutettu yhteistyönä Arksien kanssa, niin kirjoitan tuotteesta silti täysin rehellisen mielipiteeni. Arksie ei ollut minulle ennestään tuttu ja suhtaudun aina uusiin tuotteisiin pienellä skeptisyydellä. Nämä vaatteet ylittivät kuitenkin kaikki odotukseni.

En voi hehkuttaa tuota pehmeyttä tarpeeksi, se teidän täytyy kokea itse! Joten lämpimästi ja koko sydämestäni voin suositella Arksien vaatteita. Jos haluat käydä kurkkaamassa Arksien valikoimaa, niin verkkokauppaan pääset tästä.

Luomupuuvilla
8 kommenttia on "Pehmeät luomupuuvilla vaatteet Arksielta"
  1. Voi että miten suloisia vaatteita, aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät! Meilläkin tykätään niistä kovasti :)

      Poista
  2. Näyttää ja kuulostaa hyvältä! Ei ollut tämä brändi minulle ennestään tuttu, mutta samoin kriteerein on meille hankittu paljon Papua - pehmeää, pesunkestävää laatua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Joo meillä on myös paljon Papua samoista syistä. Vaatteiden tulee kestää pesua ja käyttöä :)

      Poista
  3. Nää on kyllä söpöjä! Varsinkin noi korvat ja muut yksityiskohdat 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sanoppa muuta! Ihan ylisöpöjä. Ja lapsetkin tykkää! :)

      Poista
  4. Itse myös suosin luonnonmateriaalia, varsinkin lapsille. Ajattelin kokeilla merinovillaa nyt ekaa kertaa. Samaa mieltä olen että vaatteiden pitää kestää aikaa. https://webshop.ruskovilla.fi/tryhma/12

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Merinovillasta on todella hyviä kokemuksia, ihanan pehmeää ja lämmintä! Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

      Poista