aidon arkinen

Asiat joista olen kiitollinen nyt

on
23. tammikuuta 2019
Moikka kaikille! Mulla meni viime viikonloppu niin häätunnelmissa (Love me do-häämessut Kaapelitehtaalla, linkin takana kuvaamaani videomateriaalia messuilta), että unohdin kokonaan Karhusola -blogin 1-vuotissynttärit! Blogini tosiaan täytti viime lauantaina vuoden, joka tavallaan tuntuu vasta hyvin lyhyeltä ajalta. Toisaalta koen, että vuoden aikana on ehtinyt tapahtumaan niin paljon; terveydenhoitajaopintojen ja lasten päiväkodin aloitus, blogin siirtyminen osaksi Perhekuplan blogiyhteisöä, vapaaehtoistoiminnan aloitus Tunne rintasi ry:ssä ja ennen kaikkea oma henkinen kasvuni kahden lapsen äitinä.


Tänään haluan jakaa kanssanne asioita, joista olen tällä hetkellä kiitollinen. Herkästi ihmisillä on tapana ajatella asioita negatiivisen kautta, myös minulla on joskus niitä päiviä. Etenkin teini-iässä osasin aina löytää asioiden negatiiviset puolet. Vasta aika lähivuosina olen oppinut jakamaan positiivista mieltä ja olemaan kiitollinen arkipäiväisistäkin asioista, kuten terveys, perhe, ruoka, koti jne. Joten sen sijaan, että miettisit mitkä asiat tänään menivät pieleen, voisit ajatella missä asioissa onnistuit ja mistä olet kiitollinen.

Aihetta kiitollisuuteen:

 • Eetu ja lapset. Heidän takiaan minulla on päivittäin aihetta onnellisuuteen ja kiitollisuuteen.

 • Opiskelupaikka. On niin huippua saada opiskella terveydenhoitajaksi. Se on oikeastaan yksi ammatti, josta olen haaveillut jo lapsesta saakka.

 • Blogi. Välillä mietin onko blogini kehittynyt mihinkään suuntaan tai mihin suuntaan se on tulevaisuudessa menossa. Olen blogini myötä kuitenkin tutustunut ihaniin ihmisiin ja päässyt mukaan erilaisiin tapahtumiin. Perhekuplan blogiyhteisö on myös tuonut mukanaan pelkkää positiivista.

 • Hääsuunnitelmien edistyminen. Kesäkuun häihin on aikaa "enää" noin viisi kuukautta. Suunnitelmat ovat kuitenkin jo todella hyvällä mallilla, joten ainakaan vielä ei ole ilmennyt stressiä.

 • Terveys. Saahan iloita siitä, että pojat ovat olleet terveinä viikon verran? Päiväkodissa jyllää jälleen kuumetautia, mutta meidän perhe on toistaiseksi onneksi välttynyt siltä.

 • Perhe. Minulla on niin ihania sukulaisia ympärilläni! He auttavat lasten hoidossa aina tarpeen tullen ja ovat muutenkin aina tukena. Olen heille oikein erityisen kiitollinen.

 • Oma aika. Aloitin jokin aika sitten käymään kuntosalilla. Eetu mahdollistaa treenaamiseni olemalla lasten kanssa sen aikaa, eli yleensä kolmesti viikossa.

 • Sokerittoman sujuminen. Olen ollut parin viikon ajan herkkulakossa ja se on sujunut toistaiseksi todella hyvin. Päivittäinen sokerimäärä on vähentynyt hurjasti ja olo on ollut sitä myöten todella virkeä. Toki liikunnallakin on vaikutusta hyvään oloon.

Kannattaa muuten seurailla mun instatiliä,  @karhusola. Sinne on tulossa lähiaikoina kivoja arvontoja ikäänkuin blogin synttäreiden kunniaksi. Arvonnat toteutetaan yhdessä ihanien Ikkunalaudalla -blogin Essin sekä Lumiemmi -blogin Emmin kanssa. Joten jääkäähän seurailemaan, super ihania juttuja tiedossa! Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
8 kommenttia on "Asiat joista olen kiitollinen nyt"
 1. Näitä asioita olisi hyvä ihan päivittäin pohdiskella, koska sen ankeimmankin harmauden keskeltä yleensä jonkin auringonsäteen aina löytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se vanha sananlaskukin kuuluu, että "paistaa se aurinko risukasaankin" :)

   Poista
 2. Ihanaa synttäriä!
  Tämä oli hyvän mielen kirjoitus ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Satu!! Ja tuo oli hyvänmielen kommentti :)

   Poista
 3. Ihana postaus, pitäs itekin miettiä mistä olen kiitollinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti herätti positiivisia ajatuksia 😊

   Poista