aidon arkinen

Arkipäivä meidän matkassa

on
14. joulukuuta 2018

Moikka kaikille! Ajattelin teidän piristykseksi laittaa tänne bloginkin puolelle välillä vähän videomateriaalia, joten kuvasin eilen videoklippejä meidän arkipäivästä.


Laitetaanpas muutama kuva myös tähän alle. Oiva heräsi seitsemältä, mutta Onni nukkui jopa kahdeksaan asti. Brutuskin oli kömpinyt Onnin viereen aamulla, vaikka sänkyyn ei koiralla kyllä olisi asiaa. Mutta kattokaa nyt noita söpöläisiä!

Tämä lappunen päiväkodin portilla on ihan paras. Ei lisättävää.


Kun pojat oli viety päiväkodille, menin koululle tekemään yhden tehtävän valmiiksi. Jes, vuoden viimeinen kurssi alkaa olla taputeltu ja ensimmäinen puolivuotta koulua on takana päin.


Koulun jälkeen käväisin vielä Jumbossa takki- ja paitaostoksilla ja teinkin ihan hyviä ale-löytöjä.


Shoppailun jälkeen kävin hakemassa pojat päiväkodista ja tehtiin kotona ruokaa. Illalla Onni katseli hetken Ryhmä hau:ta ja Oiva tuttuun tapaan kohelsi kaikkea muuta.


Iltapalan ja hammaspesun jälkeen pojat menivät nukkumaan ja minä otin kupillisen glögiä. Laitoin vielä ihanan tunnelmavalaistuksen pimeään iltaan. Pieni hetki Netflixiä ja sitten nukkumaan. Hyvää yötä!6 kommenttia on "Arkipäivä meidän matkassa"
 1. Tuo lappunen taitaakin aika yleinen olla päiväkotien porteilla, harmillista että tuollaisesta asiasta täytyy muistutella, mutta näinhän se on, että kännykät vievät nykyään turhankin herkästi huomion siitä kaikista tärkeimmästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Toisaalta en ole kyllä meidän päiväkodissa vanhemmilla nähnyt puhelimia kädessä, että ehkä ihmiset kuitenkin ymmärtää laittaa sen siksi aikaa taskuun. Tai sitten tuo lappu on niin tehokas :D

   Poista
 2. Nämä arkipostaukset ovat niin mukavia, harvemmin niitä enää vain blogeissa näkee. Kuvasi ovat ihania ja tuo koira tuolla seassa, ihan kuin meilläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Tykkään kirjoitella välillä tällaisia ihan arkisia juttuja, vaikkei meidän päivään sinänsä mitään erikoista sisältyisikään :)

   Poista
 3. Arkipostaukset on kivoja. Tutustuu paremmin toiseen. Instastoorejakin tykkään ehkä juuri samasta syystä katsoa.

  VastaaPoista