aidon arkinen

Aktiivinen viikonloppu

on
21. lokakuuta 2018

Moikka ja kivaa sunnuntaita! Ollaan oltu menossa koko viikonlopun ajan, mutta nyt pääsin hetkeksi istahtamaan koneen ääreen. Toisaalta tiedän, että minun pitäisi päntätä ensiviikon anatomian ja fysiologian tenttiin tämän blogipäivittelyn sijasta. No ehkä kaivan illalla vielä tenttimuistiinpanot esiin.


Perjantaina käytiin Linnanmäen valokarnevaaleilla. Onni kävi kaverinsa kanssa autokarusellissa, mutta muihin laitteisiin ei jaksettu jonotella ihmispaljouden vuoksi. Oiva istuskeli koko reissun vaunuissa, mutta viihtyi silti ihan hyvin ja katseli tarkkaavaisena kirkkaita valoja.

Ulkona oli aika kylmä ja kaikille alkoi jo tulemaan nälkä, joten lähdettiin aika pian kotiin päin.


Seuraavana aamuna lähdettiin Espooseen Perhekuplan SuperPark-päivään. Perhekuplalta oli mukana itseni lisäksi Lapsen tyhjä lautanen-blogin Raisa poikansa kanssa. Ei oltu aiemmin käyty lasten kanssa SuperParkissa, joten oli ihan kiva käydä katselemassa mitä kaikkea sieltä löytyy.

Poikia kiinnosti eniten tuo kuvassa näkyvä vaahtomuovimeri ja trampoliinit. SuperParkissa ei kyllä ole paljoa tekemistä näin pienille lapsille, mutta isommille oli kyllä kaikenlaisia pelejä.Oivaa vähän jännitti aluksi, mutta lopulta hänkin kävi vaahtomuovien seassa. Oikeastaan Oiva päätyi tuonne vähän vahingossa, kun hänen jalkansa lipesi reunalta ja hän kellahti tuonne pehmeiden palikoiden sekaan.Tänään oltiin aluksi vielä aikeissa lähteä I love me-messuille, kun olin voittanut messuille lipun. Onneksi kuitenkin jätettiin se väliin, tänään on ollut jotenkin niin väsynyt olo. Olen sitten tänään siivoillut sekä käynyt kaupassa ja veljen luona kyläilemässä.

Äsken kokkailtiin illalliseksi hamppareita ja yksi kaveri tulee käymään vielä tässä meillä, joten hetken mielijohteesta leivoin meille vielä Oreo-juustokakkua. Toivottavasti teillä on ollut kiva ja rentouttava viikonloppu!
10 kommenttia on "Aktiivinen viikonloppu"
 1. Onps vilkkaan oloinen päivä, ihan hiki tuli lukiessa. ☺️
  Suloisia lapsia ❤️

  VastaaPoista
 2. Olipa puuhakas viikonloppu teillä(kin)! �� Mekin oltiin perheen kanssa siellä SuperParkissa lauantaina, olitte tainnut ehtiä jo lähteä, kun me tultiin yhdentoista maissa? Olisi ollut kiva tavata livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oltiin juuri ehditty lähtemään, harmi kun ei ehditty näkemään!

   Poista
 3. Oho, onpas teillä ollut paljon puuhaa! Tampereella oli kanssa Särkänniemessä Karmiva karnevaali, kiva kun huvipuistot järjestää näitä syksyn piristämistapahtumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai särkänniemessäkin on syksyisin karnevaalit, noi on kyllä kivoja!

   Poista
 4. Ihanan aktiivinen viikonloppu teillä! Tuo SuperPark meillä on ollut monesti mietteissä, mutta ei ole vielä saatu aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä, etenkin jos teillä on isompia lapsia! :)

   Poista
 5. Harmi ettei täällä meilläpäin ole Superparkia... Näyttää todella menevältä mutta ihanalta viikonlopulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa voi harmi! Mutta pääsee sitä onneksi muuallekkin riehumaan, kuten esim Hoplop 😊

   Poista