aidon arkinen

Syksyn suunnitelmia

on
15. elokuuta 2018
Moi! Ajattelin päivittää tänne blogin puolelle hieman meidän tämän hetkisiä kuulumisia ja kertoa vähän mitä syksy tuo tullessaan. Ilmassa tosiaan tuntuu jo syksy ja minulla alkaa koulu jo ensi viikolla.


Eilen sain tietää, että pojat ovat päässeet meidän lähipäiväkodin pieneen ryhmään, jossa on seitsemän lasta sekä kaksi aikuista. Helpottavaa tietää, että pojat pääsevät pieneen ryhmään ja vieläpä oman ikäistensä lasten kanssa, sillä kyseisessä ryhmässä on ainoastaan vuosina 2016 & 2017 syntyneitä lapsia.


Syksy menee siis varmaan aika pitkälti uuden arjen opettelussa. Tuntuu niin hassulta mennä itse pitkästä aikaa koulun penkille, viimeksi olen opiskellut vuosina 2009-2012. Valmistumisen jälkeen olen tehnyt töitä vuoden 2015 joulukuuhun saakka, jonka jälkeen jäin äitiyslomalle ja siitä saakka olenkin ollut kotona.


Ollaan varmasti koulun ja päiväkodin aloituksen jälkeen koko perhe aika väsyneitä ekat pari viikkoa. Se on kuitenkin lapsille yhtä iso muutos kuin itsellekkin. Kuten olen aiemminkin sanonutkin; minä todennäköisesti itken enemmän tämän muutoksen keskellä kuin pojat. Täytyy yrittää pysyä lujana etten ala päiväkodin eteisessä vollottamaan lasten nähden, se voisi antaa aika ristiriitaisia viestejä.


Muut syksyn suunnitelmat ovatkin sitten aika hääpainotteisia; lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna suunnataan Love me do-häämessuille, hääkuvaajan kanssa olisi tarkoitus pitää tapaaminen, häämekko pitäisi ostaa ja lokakuun lopussa juhlitaankin 1-vuotiasta Oivaa.


Tälläsiä mietteitä täällä. Toivotaan että pojat tottuvat uuteen arkeen nopeasti ja päiväkodissa lähtee sujumaan hyvin. Tämä hieman haikea, mutta onnellinen äiti toivottaa teille kaikille kivaa viikon jatkoa! 

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti