aidon arkinen

Kesän kuulumisia

on
26. kesäkuuta 2019
Karhusola

Moikka pitkästä aikaa kaikille teille ihanille! Toivottavasti teillä on kesä alkanut mukavissa merkeissä ja olette päässeet jo lomailemaan. Olisi kiva kuulla teidän kesäsuunnitelmista, kommenttia saa jättää alas!

Karhusola

Karhusola
 

Blogin hiljaiseloon on syynsä


Blogi on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa, mutta siihen on erittäin hyvä syy. Nimittäin tämän viikon lauantaina menemme Eetun kanssa naimisiin! Häiden järjestäminen on vienyt paljon aikaa, etenkin kun kotona häärää lisäksi kaksi pientä lasta ja koira. Häävalmisteluja on voinut seurata hääblogin puolella, jonne päivittelen juttuja vielä hääpäivän jälkeenkin. Joten mikäli hääasiat kiinnostavat, niin klikkaa itsesi hääblogiin tästä.

Karhusola

Karhusola

Mökillä yritämme viettää mahdollisimman usein aikaa


Hääjärjestelyiden lisäksi ollaan ehditty parina viikonloppuna poikien kanssa mökkeilemään. Eetun vanhemmilla on mökki Puumalassa ja tykkäämme kaikki viettää siellä aikaa. Lapset nauttivat, kun saavat polskia paljussa, saunoa, veneillä ja heitellä laiturilta kiviä.

Karhusola

Karhusola

Juhannus oli ihana ja kiireetön


Juhannus vietettiin tietysti myös mökillä. Mukana olivat Eetun vanhempien lisäksi myös Eetun kaksi sisarusta. Niin ja tietysti Brutus oli mukana meiningeissä! Juhannus sujui rauhallisissa merkeissä, kun saatiin nauttia kiireettömyydestä ja hyvästä ruoasta (Eetun äiti laittaa aina hyvää ruokaa!). Vältyimme pahimmilta ruuhkiltakin, kun ajoimme mökille torstai-iltana ja takaisin Helsinkiin lähdimme vasta myöhään sunnuntai-iltana.

Karhusola

Karhusola

Eetu ja lapset lomailevat, itselläni alkaa työt


Eetulla alkoi tämän viikon maanantaina vihdoinkin isyysloma, kun aiemmin ei ole ollut sopivaa saumaa lomia pitää. Nyt lapset saavatkin sitten viettää Eetun kanssa koko kesän yhdessä. Pojilla menee kesä varmaan aika pitkälti siis mökillä.

Itselläni sen sijaan alkaa ensiviikolla työt ja jatkuvat syksyyn saakka, kunnes taas opinnot jatkuvat. Olen ehkä hieman kade, vaikka olenkin saanut olla näiden murusten kanssa kotona noin kolmen vuoden ajan. Mutta olen toki myös iloinen, että pojat saavat viettää enemmän aikaa myös isänsä kanssa.

Karhusola

Tällaisia kesäisiä kuulumisia on meidän perheellä, toivottavasti oli kiva kuulla meistä välillä jotakin. Lupaan aktivoitua täällä blogin puolella, kunhan ollaan saatu häät juhlittua. Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja nauttikaa lämpimistä keleistä!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti