aidon arkinen

Neljä erilaista tapaa suoriutua koiralenkistä kahden lapsen kanssa

on
3. huhtikuuta 2018
Otsikkokin sen kertoo. Tutut usein kyselee, että miten ihmeessä saan koirat lenkitettyä jos Eetu on töissä tai koulussa. Niin ajattelin nyt kertoa teille neljä erilaista tapaa ulkoiluttaa yksin kahta koiraa kahden lapsen kanssa, kun käytössä on Bugaboo donkey-vaunut ja Tula free to grow-kantoreppu. 


Tapa 1: Bugaboo donkeyt duona, eli molemmat lapset vaunuissa. 

Useimmiten tulee käytettyä tätä tapaa. Koska vaikka taapero haluaisikin kävellä, hän ei välttämättä jaksa tai halua kävellä koko matkaa. Silloin on helppo nostaa taapero vaunujen kyytiin. 

Tapa 2: Bugaboot monona(kopalla) ja taapero kävelee.

Tätä tapaa käytetään harvoin, koska kuten ylempänä jo sanoinkin, taapero voi päättää kesken matkan ettei haluakkaan kävellä ja silloin meinaa minulta loppua kädet kesken.
 Tapa 3: Vauva kantorepussa ja taapero kävelee.

Kylmillä keleillä mulla on takissa kiinni kantopaneeli, joka suojaa etenkin tuulelta. (Vähän huvittaa tää sää-muutos, kun kuvien välillä on ainoastaan muutama päivä). Tämä tapa on kätevä juurikin tällaisessa lumihangessa, jossa ei vaunuilla oikein pääse etenemään.
Tapa 4: Bugaboo donkeyt monona(istuinosalla) ja vauva kantorepussa. 

Silloin kun meillä oli vielä Emmaljungan super vikingit, niin mentiin lähes aina tällä tavalla, koska ne vaunut olivat tuplina niin raskaat työntää. Onneksi meillä on nyt noi ihanat Bugaboot(ja toi sivukori on muuten niin kätevä!!). 
Ja kuten kuvistakin näkyy, hyvinhän tuo ulkoilu sujuu. Isompi operaatio on päästä tämän koko seurueen kanssa hissittömän kerrostaloasunnon kolmannesta kerroksesta ulos. Voin sanoa että ilman hikikarpaloa otsalla siitä ei voi suoriutua. 

Aamuisin ja iltaisin yleensä vuorotellaan Eetun kanssa, että kumpi käyttää koirat ja toinen jää sitten lapsien kanssa kotiin.

Että näin! Mitäs tykkäsitte?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti